SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı!'

'Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı!'

15 Nisan 2024 Pazartesi - 09:41




Ünlü şarkıcı Ekin Uzunlar, geçtiğimiz gün Kıbırs'ta konser verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Uzunlar, bütün ilişkilerinin kıskançlık yüzünden bittiğini söyleyerek çarpıcı bir açıklama yaptı.





Ekin Uzunlar, Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Yoğun olduğunu belirten şarkıcı, "Bir yanım buruk bayramda Karadeniz'e gidemedim. Gençken çalışalım. Sefasını daha sonra memlekette süreriz" dedi ve ekledi:

Her bayram öncesi mezarlıkları ve aile büyüklerini ziyaret ediyorum. Artık müzikal olarak bayramda yoğun oluyorum. Çocukken harçlıkları toplar, olta alıp, balık tutardım. Annem bile, 'sen değil, ben senin elini öperim' diyor. Yeğenlerim artık IBAN atıyor.

"BÖYLE BİR TEKLİF GELMESİ DEĞERLİYDİ"

TRT'de programa başlayan Uzunlar, "TRT'de değerli isimler var. Böyle teklif gelmesi değerliydi. Güzel konuklarımız oldu. Bu hafta Mustafa Ceceli konuk olacak. Biraz daha gence hitaben program yapıyoruz. Tamamıyla sahne formatı gibi..." diye konuştu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap