SON DAKİKA



Haber > Magazin > Harry, her zaman Kate'e biraz aşıktı!

Harry, her zaman Kate'e biraz aşıktı!

14 Şubat 2024 Çarşamba - 12:51




Yaşadıkları her ayrıntıyla dünya kamuoyunun gündeminde yer işgal eden İngiliz kraliyet ailesiyle ilgili olarak bugüne kadar duyduğunuz her şeyi bir kenara bırakın.





Prens William'ın, karısı Kate Middleton'ı aile dostlarının karısı Rose Hanbury ile aldattığı iddialarını da beyninizin karanlık bölgelerine atın. Çünkü bir kraliyet uzmanı olan yazar bu ailenin göz önündeki dört üyesiyle ilgili dudak uçuklatan bir iddia ortaya attı.

'FİZİKSEL DEĞİL ZİHİNSEL BİR AŞKTAN SÖZ EDİYORUM'

Bugüne kadar kraliyet ailesiyle ilgili kaleme aldığı kitapların yanı sıra yaptığı yorumlarla da dikkat çeken Ingrid Seward, yakın zamanda piyasaya çıkacak olan kitabı My Mother and I'da (Annem ve Ben) çok çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Seward'ın kitabında ileri sürdüğüne göre Prens Harry'nin, ağabeyi William'ın karısı Kate'e karşı hisleri vardı.

Bu durum da Harry'nin karısı Meghan Markle'ı kıskandırdı. Ingrid Seward "Belki de Harry, Kate Middleton'a biraz aşıktı" dedi.

Seward, bu dudak uçuklatan iddiasını ortaya attıktan sonra belli ki bir yanlış anlamayı ortadan kaldırmak için sözlerini şöyle sürdürdü: " Hayır, hayır, hayır... Fiziksel bir aşktan söz etmiyorum. Ama zihinsel olarak demek istiyorum."

HER ZAMAN BİR KIZ KARDEŞ ÖZLEMİ DUYUYORDU

Ingrid Seward, Harry'nin henüz hayatında Meghan Markle'ın olmadığı, William ve Kate ile birlikte üçünün yakın olduğu zamanları hatırlattı.
Sonra da Harry'nin her zaman bir kız kardeş özlemi duyduğunu hatta bunu annesi Diana'ya bile söylediğini belirtti

Seward, William ile Kate'in evlendikten sonra da Harry ile çok samimi olduklarını hatırlatıp "Psikolojik olarak Harry, Kate'e hayranlık duyuyordu. Zaten Kensington Sarayı'nda sürekli William ile Kate'in dairesindeydi. Yemekte ne olduğunu bile soracak kadar yakındı çifte" dedi.

Ingrid Seward'ın bu sözleri İngiliz kraliyet ailesinin bir zamanlar aralarından su sızmayan üçlüsünü yani Kate, William ve Harry'nin samimi hallerini akıllara getirdi.

HARRY İLE KATE'İN MUZİP GÜLÜŞMELERİ AKILLARA GELDİ

Kate'in aileye yeni katıldığı dönemlerde üçünün yakınlığı gerçekten de dikkatlerden kaçacak türden değildi. Özellikle de Harry ile Kate'in haşarı çocuklar gibi suç ortaklığı yapmaları sık sık objektiflere takılıyordu.

En ciddi etkinliklerde bile William hiç duruşunu bozmadan otururken Kate ile Harry'nin birbirlerine muzipçe gülümsemeleri hatta bazen kahkahalarını tutamamaları o dönemde üçlünün takipçilerini de çok sevindiriyordu.

Bu samimiyet o dönemde uzun uzun mercek altına alınmıştı. Yapılan yorumlara göre William, çocukluğundan bu yana geleceğin kralı olarak yetiştirildi. Doğal olarak büyüdüğü zaman da bu durum değişmedi, giderek arttı.

O yüzden William, taşıdığı sorumlulukların ağırlığı altında daha ciddi davranıyordu. Ama kardeşinin kral olmak gibi bir derdi olmadığı için zaten bütün hayatını ağabeyinden daha rahat bir biçimde yaşadı. Her zaman da ortamı neşelendiren kişi Harry oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap