SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hapisten kaçtı eşini öldürdü

Hapisten kaçtı eşini öldürdü

15 Ocak 2016 Cuma - 11:54




Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bulunan Kandıra Açık Cezaevi’nden firar eden tutuklu, yine tutuklu bulunan ve tahliye olan eşini başından vurarak öldürd





Kandıra Açık Cezaevi'nden firar eden G.Ö. (33) adlı şahıs, başka bir olaydan tutuklu yargılanan ve dün serbest kalan eşini silahla başından vurarak öldürdükten sonra intihar etti. İddialara göre bir süredir Kandıra Açık Cezaevi’nde tutuklu bulunan G.Ö., dün cezaevinden firar etti. Dün gece saat 01.15 sıralarında Kandıra Akdurak Mahallesi Akçakayran mevkiindeki evine gelen G.Ö., tutuklu yargılanan ve aynı gün tahliye edilen eşi H.Ö. (30) ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında yanında getirdiği silahını çeken G.Ö., eşi H.Ö.’yü başından vurarak öldürdü. Daha sonra G.Ö., silahı kendi başına dayayarak ateşledi. Olayı duyanların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptıkları incelemede H.Ö.'nün hayatını kaybettiği, G.Ö.'nün ise ağır yaralandığı belirlendi. G.Ö. ambulansla Kocaeli Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, eşinin cenazesi ise cumhuriyet savcılığı tarafından yapılan inceleme sonrasında otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap