SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hanife sinir krizi geçirdi!

Hanife sinir krizi geçirdi!

07 Ekim 2016 Cuma - 11:26




Zuhal Topal'la İzdivaç programında yer alan gelin adayı Hanife, kendisine talip gelen Gökhan'ın sözlerinin üzerine canlı yayında sinir krizi geçirdi.





İzdivaç programlarından Zuhal Topal'la İzdivaç'ta geçiğimiz gün ekran başındakileri korkutan bir olay yaşandı.

Taliplerini aramak için gelen yarışmacı Hanife'ye gelen talip Gökhan'ın kendisine sosyal medya üzerinden Hanife'nin kalbinin başkasında olduğuna dair mesajların atıldığının söylenmesi üzerine gelin adayı kendine hakim olamayarak, canlı yayında sinir krizi geçirdi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Programın bir diğer çifti Mehmet ve Seda'nın ilişkisinde Hanife'nin adının geçiyor olmasına sinirlenen Gökhan, "Bir sabah kalkıyorum hayatımı bileştireceğim insanın resimleri, arkadaş bile olsalar, farklı yerlerde. Bu tarz şeyler bana ters" deyince ortam gerildi.

Sözlerine, "Sosyal medyadan yüzlerce mesaj alıyorum. Hanife’nin aklında başka biri olduğun söylüyorlar. Arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum cevap vermiyor. Ben de Hanife’nin aklında başka biri olduğuna inanıyorum" şeklinde devam eden Gökhan'ın bu cümleleri üzerine gözyaşlarını tutamayan Hanife, sinir krizi geçirdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap