SON DAKİKA



Haber > Magazin > "Hande'yi çok seviyorum"

"Hande'yi çok seviyorum"

25 Mart 2020 Çarşamba - 11:05




Murat Dalkılıç, Yeni Albümüyle İlk Kez Süper FM’in #EvdenYayındayız Programına Konuk Oldu!





Türkiye radyolarında ilk kez Süper FM frekansıyla aynı anda Süper FM'in Instagram hesabından canlı yayınlanan ‘Duygu Atakan'la #EvdenYayındayız’ın 23 Mart Pazartesi akşamı ilk konuğu olan Murat Dalkılıç, canlı yayın boyunca önemli açıklamalarda bulundu.

Duygu Atakan'ın 'Karantinada günlerinin nasıl geçtiği' sorusuna; “Sabah uyandığında mutlaka sporumu yapıyorum, kitap okuyorum. Evde 4-5 arkadaşım ve Hande ile kalıyoruz. Dışarından hiç temasta bulunmuyoruz.” yanıtını verdi.

Yeni albümü 'Afete' ile ilgili de konuşan Murat Dalkılıç, 'Afeta ve Müjgan' şarkısına klip çektiği müjdesini de sevenleriyle paylaştı.

Duygu Atakan, Murat Dalkılıç'ın dün kendi Instagram sayfasında yaptığı canlı yayınına katılan sevgilisi Hande Erçel ile çok konuşulan görüntüleri ile ilgili, 'Hande o an spontane mi katıldı? En sevdiği şarkı 'Son Liman' olduğu için mi yayına girdi? sorusuna “Beraber kalıyoruz. O şarkıda içinden geldi. Sonra ben de izlediğimde 'Çok tatlısın’ dedim.” şeklinde yanıt veren başarılı popçu, “Çok seviyorum Hande'yi” sözleriyle de aşkını bir kez daha haykırdı.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap