SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Erçel'le ilgili bomba iddia

Hande Erçel'le ilgili bomba iddia

16 Mart 2021 Salı - 11:41




Murat Dalkılıç ile uzun soluklu ilişkisini bitirdikten sonra Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı dedikoduları çıkan Hande Erçel hakkında müthiş bir iddia ortaya atıldı.





Son dönemin en çok konuşulan oyuncularından Hande Erçel kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Şarkıcı Murat Dalkılıç ile uzun soluklu ilişkisini bitirdikten sonra Kerem Bürsin ile aşk dedikoduları ile neredeyse her gün magazin haberlerine konu olan Hande Erçel bombayı patlattı.

İddiaya göre Hande Erçel'in özel hayatında ikinci Murat dönemi başladı. Takvim'de yer alan habere göre; Hande Erçel, bundan bir ay önce Murat Akdoğan isimli genç bir iş insanıyla aşk yaşamaya başladı.

Çok zengin bir ailenin oğlu olduğu öğrenilen Akdoğan'la ilişkisini gizli tutmaya çok dikkat eden güzel oyuncunun, genç iş insanını Instagram'da takip ediyor olması da dedikoduları alevlendirdi. Güzel oyuncu için "Hande'nin hayatında Murat Dalkılıç'tan sonra ikinci Murat dönemi" esprileri yapıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap