SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Erçel yangın merdivenlerinden ‘kaçtı’

Hande Erçel yangın merdivenlerinden ‘kaçtı’

12 Mart 2021 Cuma - 15:15




Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Hande Erçel, önceki gün reklam yüzü olduğu giyim firmasının çekimleri için Nişantaşı’ndaydı. Ünlü oyuncu, dışarıda kendisini bekleyen muhabirlere görüntü vermemek için yangın merdiveninden çıkmayı tercih etti.





FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı’nın başrol oyuncusu Hande Erçel, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Reklam yüzü olduğu bir giyim firmasının çekimler için otele giden güzel oyuncu, çekimler bittikten sonra otelden çıkış yapmak için hazırlandı.

“BENİ BİR ŞEKİLDE BURADAN ÇIKARTIN..”

Milliyet’te yer alan habere göre Erçel, kendisini yaklaşık 4 saattir dışarıda bekleyen muhabirlere görüntü vermemek için “Şimdi farklı farklı şeyler soracaklar. Beni bir şekilde buradan çıkartın” diyerek, görevlilerden yardım istedi.

Hande Erçel Yangın Merdivenlerinden ‘Kaçtı’

Görevliler ünlü oyuncuyu otelin arka kısmına bakan yardın merdiveninden çıkardı. Ünlü oyuncunun bu şekilde davranmasına anlam verilemedi.

Hande Erçel Yangın Merdivenlerinden ‘Kaçtı’


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap