SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Erçel son noktayı koydu!

Hande Erçel son noktayı koydu!

22 Ocak 2021 Cuma - 10:05




Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Hande Erçel, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda elbise provası yaptığı bir mağazadan çıkarken görüntülendi. Güzel oyuncu, rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlere son noktayı koydu.





FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.

Yaklaşık yarım saat süren bir elbise provasından çıkarken görüntülenen güzel oyuncu, gazetecilerle kısa bir röportaj gerçekleştirdi.

“YANLIŞLIKLA KONMUŞ BİR FOTOĞRAFTI..”

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında evinde sütyenli bir karesini paylaşıp sonrasında hemen kaldıran güzel oyuncu bu konuyla ilgili, "Bir kostüm provasındaydım, yakında sürpriz bir proje var. O fotoğrafı tepki gelir diye kaldırmadım. Yanlışlıkla konmuş bir fotoğraftı. Yanlış yere koydum deyip bir an evvel sildim ama yayınlanmış oldu" ifadelerini kullandı.

“BİZ İŞİMİZİ YAPIYORUZ..”
Dizide başrolü paylaştığı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddiası gündemden düşmeyen güzel oyuncu, çıkan haberlere son noktayı koydu. Bir muhabirin bu soruyu sorması üzerine cevap veren Erçel, “Olur mu hiç öyle şey? Biz işimizi yapıyoruz, çalışıyoruz ve eğleniyoruz” şeklinde konuştu.

Hande Erçel Aşk İddialarına Son Noktayı Koydu!

“HANDE İLE AŞIRI YAKIN ARKADAŞ OLDUK..”
Geçtiğimiz akşam set çıkışı görüntülenen Kerem Bürsin, Hande Erçel ile ilgili gelen sorulara, “Hande ile aşırı yakın arkadaş olduk” cevabını vermişti. Yakışıklı oyuncunun annesi Çiğdem Bürsin’in sete gelip Hande Erçel’e tanıştığı iddialarıyla ilgili de konuşan Bürsin, “Bizimkiler sete uğradı o dönem, herkesle tanıştılar” ifadelerini kullandı. ünlü oyuncu, “Sete uğradılar. O dönem herkesle tanıştılar” diye konuşmuştu.


Hande Erçel Aşk İddialarına Son Noktayı Koydu!
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap