SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Erçel ne yapmalı?

Hande Erçel ne yapmalı?

03 Ocak 2020 Cuma - 18:13




Hande Erçel son döneminin en popüler isimleri arasında yer alıyor. Sosyal medyada oldukça kuvvetli bir kitlesi var. Az paylaşım yapıyor ama her yaptığı paylaşımla da adından söz ettirmeyi başarıyor. Fotoğrafları beğeni rekoru kırıyor, altı yorumlarla doluyor.





Örneğin Hande Erçel'in iki gün önce yaptığı paylaşım 1.5 milyona yakın Instagram kullanıcısı tarafından beğenilmiş. Bir önceki paylaşımı da yine 1.5 milyona yakın beğeni almış.

Fakat güzel oyuncu sosyal medyadaki bu kitleyi maalesef ekrana çekemiyor. Son olarak büyük umutlarla Kanal D'de başlayan Azize dizisi de yayından kaldırıldı. Üstelik diziye final şansı bile verilmedi. 6 bölümde bitti.

Erçel'in bir önceki dizisi Halka da 1 sezon sürmüştü.

Siyah İnci de eleştiriler aldığı bir yapımdı ve ekran macerası kısa sürdü.

Peki Hande Erçel ne yapmalı?

Bana göre önce biraz dinlenmeli, ekrana bir süre ara vermeli. Ardından da şansını mutlaka dijitalde denemeli. Sosyal medyada bu kadar kuvvetli olan biri, dijital platformlarda yayınlanan dizilerde daha etkili olabilir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap