SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Erçel’e şok!

Hande Erçel’e şok!

21 Şubat 2021 Pazar - 13:47




Digilup, geçtiğimiz hafta yaptığı sosyal medya araştırmasının sonuçlarını yayınladı. Açıklanan sonuçlara göre geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan kadın oyuncusu Demet Özdemir oldu.





Ekranların yıldız oyuncuları arasında reyting savaşıyla birlikte sosyal medyada da etkileşim savaşı sürüyor. Digilup adlı sosyal medya araştırma platformu, geçtiğimiz hafta en çok konuşulan kadın oyuncuların listesini yayınladı.

Demet Özdemir ve Hande Erçel’in kıyasıya yarıştığı listede Çukur’un Karaca’sı Ece Yaşar ile Alev Alev dizisinde çıkış yakalayan Hazar Ergüçlü de yer aldı.

Yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, geçtiğimiz hafta sosyal medyada en çok konuşulan isim, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yıldızı Demet Özdemir oldu. Geçtiğimiz hafta zirveyi kimseye bırakmayan Hande Erçel bu hafta üçüncü sıraya kadar geriledi.

Alev Alev dizisinde büyük çıkış yakalayan Hazar Ergüçlü, Hande Erçel’i geride bırakarak Demet Özdemir’in ardından ikinci sıraya yerleşti.

KAÇ TAKİPÇİLERİ VAR?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir'in Instagram hesabında 12,4 milyon, Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Hande Erçel'in 19,3 milyon, Çukur dizisinin sevilen ismi Ece Yaşar'ın 742 bin, Alev Alev dizisiyle büyük çıkış yakalayan Hazar Ergüçlü'nün 2,7 milyon takipçisi bulunuyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap