SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Erçel; 'Arkadaş olarak ayrıldık'

Hande Erçel; 'Arkadaş olarak ayrıldık'

09 Ocak 2021 Cumartesi - 11:43




Ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün Kavacık’ta görüntülendi. Gazetecilere kısa bir röportaj veren güzel oyuncu, eski sevgilisi Murat Dalkılıç’ın kendisini sosyal medyada takipten çıkmasıyla ilgili de konuştu.





Murat Dalkılıç ve Hande Erçel aşkı bitse de ikilinin yankıları hala sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Murat Dalkılıç’ın Hande Erçel’i takipten çıkması magazin gündemine bomba gibi düşerken, kısa bir süre sonra Hande Erçel de aynı karşılığı vererek Murat Dalkılıç’ı takipten çıkmıştı.

Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaştığı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı dedikoduları her geçen gün artan güzel oyuncu, geçtiğimiz akşam Kavacık’ta görüntülendi. Başarılı oyuncu muhabirlerin isteğini geri çevirmeyerek kısa bir röportaj gerçekleştirdi.



Her şeyin yolunda gittiğini ifade eden Hande Erçel, rol arkadaşı Kerem Bürsin’le ilgili “Çok iyi arkadaşız” diye konuştu.

“ARKADAŞ OLARAK AYRILDIK..”

Murat Dalkılıç’ın kendisin takipten çıkmasıyla ilgili de konuşan Erçel, “Arkadaş olarak ayrıldık” diyerek konuyu kapattı.

MURAT DALKILIÇ HERKESİ SİLMİŞTİ

Murat Dalkılıç, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına eski aşkı Hande Erçel ile hakkında aşk dedikodusu çıkan Kerem Bürsin'i çıkaran Acun Ilıcalı'yı takibi bırakmıştı. Hızını alamayan Dalkılıç, Bürsin ve Erçel ile takipleşen tüm ortak arkadaşlarını Instagram hesabından silerek dikkat çekmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap