SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Aras 'Model' dizisinde!

Hande Aras 'Model' dizisinde!

10 Ağustos 2021 Salı - 16:57




Podyumların aranılan yüzü ünlü model Hande Aras ekranlarda.. 2019 yılında yer aldığı Fareler Ve İnsanlar tiyatro oyunuyla beğenilen genç model, televizyon dünyasına ilk adımını atıyor.





Bir çok alanda etkinlik göstermiş ve başarı elde etmiş olan ve düzgün fiziği ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran model Hande Aras Televizyon ekranlarına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

HAYRANLARINA MÜJDE!

Defilelerin önde gelen isimlerinden Hande Aras; ''kaliteli ve inandığım bir proje olmadığı sürece ekranlarda olmam'' açıklamalarında bulunuyordu. Sonunda hayranlarını sevindiren haber geldi. 

Yeni sezonda 'Model' dizisinde rol alacağını açıklayan ünlü model Hande Aras;

''Senaryosuna kadrosuna ve ekibine inandığım bir proje beni heyecanlandırdı. Özellikle model hayatını tüm çıplaklığı ile ele alması beni etkiledi. Senaryoyu okuduktan sonra bu dev ekipte olmalıyım dedim ve işin yapımcısı Serdal Kara’ya olumlu dönüş yaptım. Başlamak için sabırsızlanıyorum''

''TİYATRO SAHNELERİNİ ASLA BIRAKMAM!''

Açıklamalarına devam eden Aras, sözlerini şöyle noktaladı;

''Ekranlarda olsa da tiyatro sahnelerini de asla bırakmayacağım. Yeni sezonda Dünya klasiklerinden fareler ve insanların tek kadın karakteri olarak sahnelerde olacağım''


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap