SON DAKİKA



Haber > Magazin > Haluk Levent Sözünü Tuttu

Haluk Levent Sözünü Tuttu

18 Ağustos 2020 Salı - 09:41




Yardımseverliğiyle gönüllere taht kuran ünlü şarkıcı Haluk Levent, hastası bulunan evlere beraber yardım ulaştırdığı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya verdiği ziyaret sözünü yerine getirdi.





Haluk LeventTuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Kampı’nda bulunan Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya sürpriz yaptı.  Ünlü şarkıcı gelme sebebini, “Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile özellikle hastası bulunan üç aileye yardım çalışması yürüttük. Bu süreçte birlikte çalıştığımız belediye başkanımızı ziyaret edeceğimize dair söz vermiştim. Bugün de bu sözümü tutmak için buradayım. Bu ziyarette özellikle sosyal sorumluluk çalışmalarımızın devamı için konuştuğumuz bir fırsat oldu. Belediye Başkanımız ile benzer çalışmalarda bir araya gelmeye ve böyle sürpriz ziyaretlerimize devam edeceğiz" şeklinde açıkladı.

MÜZİK ZİYAFETİ

Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı ziyarete gelen Haluk Levent, radyo ve sosyal medya dünyasının tanınmış isimlerinin de içinde bulunduğu gruba canlı canlı müzik ziyafeti sundu. Ortada ateş yakarak şarkılara eşlik eden grup bol bol fotoğraf ve video çekti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap