SON DAKİKA



Haber > Magazin > Halk otobüsünde bomba paniği

Halk otobüsünde bomba paniği

07 Nisan 2016 Perşembe - 14:41




Bolu'da, Suriyeli olduğu iddia edien 3 yolcunun özel halk otobüsünde bıraktığı çanta bomba paniğine yol açtı.





Yolcular otobüsten indirildi, D-100 Karayolu ulaşıma kapatıldı. Bomba imha uzmanının kontrollü şekilde açtığı çantadan kıyafet çıktı.

Olay, saat 13.15 sıralarında Bolu'dan Elmalık Köyü mevkiindeki alışveriş merkezi arasında yolcu taşıyan 14 FJ 679 plakalı özel halk otobüsünde meydana geldi.Otobüsteki 3 Suriyeli yolcu, D-100 Karayolu'nun kenarındaki Atatürk Orman Parkı mevkiinde bulunan durakta indi. Suriyelilerin oturduğu koltukta bıraktıkları çantayı fark eden diğer yolcular, otobüs şoförü Murat Yüksel'i uyardı. Yüksel, 250 metre sonra otobüsü durdurup paniğe kapılan yolcuları indirdikten sonra polise haber verdi.Yolcular, başka bir otobüsle yola devam ederken, polis ekipleri otobüsün etrafına güvenlik şeridi çekerek D-100 Karayolu'nun İstanbul yönünü ulaşıma kapattı. Daha sonra Düzce'den gelen bomba imha uzmanı, özel korumalı kıyafetiyle otobüse binip şüpheli çantayı kontrollü şekilde açtı. İçinden kıyafet çıkan çantaya el konuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap