SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hakkari'de askeri hareketlilik!

Hakkari'de askeri hareketlilik!

20 Nisan 2015 Pazartesi - 14:39




100'e yakın askeri araç konvoyunun ardından bugün de 150'ye yakın aracın olduğu konvoy Hakkari'ye gitti.





Ağrı'nın Diyadin ilçesinde yaşanan ve 5 terörist öldüğü, 4 askerin de yaralandığı çatışmanın ardından Hakkari'de, başlayan askeri hareketlilik sürüyor. Bir süre önce yüze yakın mayına dayanıklı "kirpi" adı verilen askeri araç konvoyu Çukurca ilçesindeki sınır boylarına hareket etmişti. Bugün ise 150'ye yakın araç Hakkari çarşı merkezinden geçerek Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na gitti. Burada bir süre bekletilen konvoyun daha sonra sınır birliklerine destek amaçlı gönderilecekleri belirtildi.

PKK, DİYARBAKIR'DA BARAJ YOLUNDA BOMBA PATLATTI

Hakkari'de böylesine büyük bir hareketlilik yaşanırken Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde baraj yoluna PKK'lılar tarafından tuzaklanan bomba, dün gece uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Patlamada ölen ve yaralanan olmadı. Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Silvan İlçesi'nde yapımı süren Silvan Baraj inşaatına giden Silvan Barajı Lojistik Yolu üzerindeki bir menfeze PKK'lılar tarafından bomba yerleştirildi. Tuzaklanan bomba dün saat 23.00 sıralarında PKK'lılarca uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlama sırasında şans eseri bölgede hiç kimsenin bulunmaması nedeniyle ölen ve yaralanan olmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap