SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum

Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum

27 Mayıs 2022 Cuma - 09:45




Başrolünde yer aldığı 'Cam Tavanlar' dizisi sekiz bölümde final yapan Bensu Soral'a, geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden döndüğü iş insanı eşi Hakan Baş'ın kıyafetlerine karışıp karışmadığı soruldu.





Giyilebilir NFT parçalarının holografik bir defileyle tanıtıldığı, bir erkek giyim markasının yeni koleksiyon lansmanına; Oktay Kaynarca, Abdullah Avcı, Bensu Soral, Beyza Arıca, Elif Şahin, Cener Yıldırım, Deniz Baydar, Tugay Mercan gibi iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Bensu Soraldan samimi açıklamalar: Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum

Geceye katılan Bensu Soral, “Kardeşim Bedirhan’ı bu gününde yalnız bırakmak istemedim” dedi. “Çok şıksınız. Değişik bir tarzda gördük sizi. Böyle gecelere hazırlık süreciniz nasıl oluyor?” sorusu soruldu. ​​​​​​​Bensu Soraldan samimi açıklamalar: Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum

Güzel oyuncu, “Ben bugün o kadar giyecek bir şey bulamadığım için bunları giyip geldim. Eğer kıyafetim hazırsa dakikalar sürer, hazır değilse saatlerce dolaba bakarım öyle” şeklinde cevapladı. ​​​​​​​Bensu Soraldan samimi açıklamalar: Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum

Eşi Hakan Baş’ın kıyafetlerine karışıp karışmadığının sorulması üzerine Soral, Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre şu ifadeleri kullandı:

Yok asla karışmaz. Zaten tarzlarımız aynı. Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum bence. ​​​​​​​TEYZELİK YAPMAK İSTİYORUM

"TEYZELİK YAPMAK İSTİYORUM" 


Film projesinden de bahseden Soral, “Dijital bir platforma film çektik. Reklam çekimi yaptık, dergi çekimi yaptık. Ablamın (Hande Soral) doğumunu bekliyorum, bir türlü gelmedi o süreç. Ben de bu süreçte biraz proje yapmak istemiyorum, biraz teyzelik yapmak istiyorum” açıklamasını yaptı.

Tatil planı hakkında ise 31 yaşındaki güzel, “Sadece haziran ayının başında bir tatilim olacak. Sonrasında da yeğenimle ilgileneceğim" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap