SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hakan Altun ile Gonca Vuslateri aşk mı yaşıyor?

Hakan Altun ile Gonca Vuslateri aşk mı yaşıyor?

25 Kasım 2020 Çarşamba - 11:21




Hakan Altun'un adı şimdi de Gonca Vuslateri ile anılıyor. Altun aşkına sosyal medyadan şifreli mesaj mı verdi? İşte detaylar...





Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ve arabesk müziğin güçlü sesi Hakan Altun'un sevgili oldukları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Daha önce Ajda Pekkan'la aşk yaşadığı iddia edilen Altun'un gönlündeki ismin aslında Gonca Vuslateri olduğu iddia edildi.

Ünlü ikilinin paylaşımları gizli aşk mesajı olarak yorumlandı. Hakan Altun'un sahnede şarkı söylerken elini kalbine götürerek, kalp işareti yaptığı bir pozu paylaşması ve o paylaşımın altına “Anladım ki eri olmuşum ben bu aşkın, vuslatı beklerken” yazması bir mesaj olarak algılandı.

Kalp işaretleriyle süslü bu mesajdaki “Eri ve Gonca” sözcükleri Gonca Vuslateri’nin soyadı olarak yorumlandı.



GONCA VUSLATERİ'DEN AŞK PAYLAŞIMI

Ardından Vuslateri kendi fotoğrafı üzerine muhtemelen Hakan Altun’un ellerinin olduğu ve kalp şekliyle açıldığı bir fotoğraf paylaştı ve altına şiir gibi şu sözleri yazdı:

"Birini sevmek... Gördüğün ilk kalp resminin içine girip onu hayal etmek... Öpmek o hayali... Şükre rast getirmek küçücük kalbi… Kollayarak sev beni… Susarak, dökerek sev... Aklıma takılsın kazağın… Bana eksil… Bana ağla kendini… Böyle böyle yazılsın kaderimiz… Turam sensin…"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap