SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hak ettiğim hayatı yaşıyorum

Hak ettiğim hayatı yaşıyorum

16 Mayıs 2020 Cumartesi - 14:11




Sunucu Burcu Esmersoy'un geçmişi ve kendisiyle ilgili söyledikleri herkesi şaşırttı.





Burcu Esmersoy, "Hayatında utanacak bir şey yapmadığını, kariyerindeki noktaya hak ederek ve çalışarak geldiğini" söyleyerek Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'a ilginç açıklamalarda bulundu.
Hep çok çalıştım, geldiğim yere kendi çabamla geldim. Hak ettiğim yerdeyim, hak ettiğim hayatı yaşıyorum. Güçlendim, aslında bizim işte derimiz kalınlaşıyor ya çok da kalın derim yok ama benim de üzüldüğüm, eve kapandığım, depresyon yaşadığım zamanlar oluyor.
Tek yaşayan bir kadın olarak evde heyecan yaşamak için korku filmi seyretmeyi sevdiğini anlatan sunucu, sözlerine şöyle devam etti:
En büyük sıkıntım, İMBD’nin altı puan üzerinde korku filmi peşindeyim. 3.6'ları falan da seyrediyorum. Tek başıma seyrederim. Bugüne kadar özel hayatımda korku filmi seven bir insan bulamadım, yok öyle bir insan.
Kız arkadaşlarımla oturur, seyrederim. Yalnız yaşayan kadın olunca, evde hareket heyecan olsun istiyorsun. Yataktan kalkıp, banyoya giderken o karanlıkta başına neler gelecek bilmiyorsun ya.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap