SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hafriyat kamyonu restorana daldı!

Hafriyat kamyonu restorana daldı!

23 Mart 2015 Pazartesi - 08:30




İstanbul Eyüp’te kontrolden çıkan hafriyat kamyonu önce kaldırıma, ardından bir restoranın mutfak bölümüne daldı. Kazada restoran çalışanı hayatını ka





İstanbul yeni haftaya bu haberle uyandı... Kamyonun restorana girdiği şok eden haber Eyüp'ten...

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 19.00 sıralarında Kemerburgaz Mithat Paşa Mahallesi Selanik Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvar üzerinden Göktürk istikametine giden Ergün Ö. yönetimindeki 34 LDT 86 plakalı hafriyat kamyonu, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kaldırıma çıkıp reklam panosunu devirdi. Hızı kesilmeyen kamyon, bir balıkçı restoranının bahçesindeki iki araca çarptıktan sonra restoranın mutfak bölümüne girdi. Şoför mahallinde sıkışan Ergün Ö., itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımlarıyla çıkarılıp hastaneye kaldırıldı. Kaza sırasında mutfakta bulunan restoran çalışanı Okan Al ise sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarıldı. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Okan Al'ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Olayı anlatan görgü tanığı Vedat Kara, “İki kamyoncu yarış yapıyormuş. Sarı ışığın yandığını görüyorlar gaz kesmiyorlar geçerim düşüncesiyle bir tanesi kurtarıyor diğeri buradan doğru içeriye giriyor” diyerek yaşananları anlattı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşması devam ediyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap