SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz, Emre Can'ı gözüne kestirdi!

Hadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz, Emre Can'ı gözüne kestirdi!

24 Mayıs 2019 Cuma - 12:25




Hadise'nin tasarımcı kardeşi Derya Açıkgöz, kendisi gibi gurbetçi olan Juventuslu futbolcu Emre Can'a kancayı taktı. Açıkgöz, sosyal medyada takip dahi etmediği Can'ın paylaşımlarını beğenmeye doymadı





Hızlı aşk hayatıyla manşetlerden düşmeyen popçu Hadise'nin, tasarımcı kardeşi Derya Açıkgöz de ablasından geri kalmadı.

Geçen yıla kadar ablasının imaj danışmanlığını üstlenen Derya Açıkgöz, şarkıcıyla yollarını ayırınca annesiyle doğum yeri olan Belçika'ya dönmüştü.

Hayatını gözlerden uzak yaşayan Derya Açıkgöz'ün özel yaşamındaki gelişmeleri ise sosyal medya ele verdi.

DERYA'DAN AŞK DEPARI

31 yaşındaki tasarımcı, geçen günlerde Juventus'un Türk asıllı Alman futbolcusu Emre Can'ı Instagram'da yakın markaja aldı.

Derya Açıkgöz, kendisi gibi gurbetçi bir ailenin oğlu olan futbolcunun fotoğraflarını beğeni yağmuruna tuttu. 

Tasarımcı, yakışıklılığıyla da dikkat çeken yıldız futbolcunun paylaşımlarını tek tek beğenerek dikkatini çekmeye çalıştı.

Tasarımcı, Can'ı takip etmeyerek de açıkgözlük yaptı.

Derya Açıkgöz , sosyal medyada kendisinden 6 yaş küçük futbolcuyu Instagram'da takip etmeden yaptığı beğenilerle Emre Can'a adeta "Ben buradayım" mesajı verdi.

Bugüne kadar özel hayatından çok yeşil sahalardaki başarısıyla adından söz ettirip yurt dışında göğsümüzü kabartan Emre Can'ın Derya Açıkgöz'ün bu ilgisine karşılık verip vermeyeceğini ise zaman gösterecek. (Takvim)

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap