SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise'nin eni yıl rotası belli oldu

Hadise'nin eni yıl rotası belli oldu

12 Aralık 2021 Pazar - 15:36




Oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişkisini bitirdikten kısa bir süre sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile birliktelik yaşamaya başlayan şarkıcı Hadise, verdiği konserlerle sık sık gündeme geliyor. Yeni yıla sayılı haftalar kala Hadise’nin yılbaşı rotası belli oldu.





Hadise Açıkgöz, geçtiğimiz haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılmıştı. Ünlü şarkıcı, ardından insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Geçtiğimiz hafta birlikte 47. Altın Kelebek Ödül törenine birlikte katılan ikiliden Hadise, 'En İyi Kadın Şarkıcı' ödülüne layık görülmüştü.
 
Ödülünü Burak Kut'un elinden alan Hadise, konuşmasıyla adından söz ettirmişti.      

Adeta aşkını haykıran Hadise, "Çok değerli bir ödül çok. Yine titriyorum tabi ki de… Bana oy veren tüm hayranlarıma teşekkür ediyorum.

Tüm sevdiklerim bugün yanımda. Derya, sevgilim Mehmet, tüm gece elimi tuttun teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım çünkü" ifadelerini kullanmıştı.        

Aşkları dolu dizgin devam eden ve nikah masasına oturması beklenen 36 yaşındaki Hadise ile 33 yaşındaki iş insanı Mehmet Dinçerler'in yeni yıla nerede girecekleri belli oldu.

Hadise ve Mehmet Dinçerler, 2022 yılını Kıbrıs’ta karşılayacak. Yılbaşı gecesi için 1 milyon lira alacak olan Hadise, 3 gün önceden sevgilisi Mehmet Dinçerler ile gidip kısa bir tatil yapmayı da planlıyor.
 
Ayrıca Hadise ve Dinçerler, geçtiğimiz haftalarda Çeşme'den İstanbul'a dönerken trafik kazası geçirerek ölümden dönmüştü. Korkudan bayılan şarkıcının, uzun süre kendine gelemediği iddia edilmişti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap