SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise'den destek!

Hadise'den destek!

05 Eylül 2016 Pazartesi - 16:51




TV 8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda yer almayacağını açıklayan Ebru Gündeş'e arkadaşı Hadise'den destek geldi.





Sabah saatlerine yaşadığı problemler nedeniyle 3 yıldır jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye programının yeni sezonunda yer almayacağını açıklayan Ebru Gündeş'e, bir diğer jüri üyedi Hadise'den destek geldi.

Başarılı popçu Gündeş ile birlikte yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak, "Senin yerin o koltukta farklı ve hep öyle kalacaktır..." dedi.

HADİSE'NİN PAYLAŞIMINA BİNLERCE BEĞENİ GELDİ

Hadise'nin Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma binlerce beğeni gelirken, güzel popçu fotoğrafın altına, "Ebru canım sen benim için çok önemlisin... Örnek aldığım, dostluğunu sevdiğim, sanatına saygı duyduğum ve herzaman ne olursa olsa arayabileceğim koca yürekli sevdiğim dostumsun... Senin yerin o koltukta farklı ve hep öyle kalacaktır... Yaşadığın ne olursa olsun bizim sevgimiz saygımız birbirimize değişmez. Seni çok seven Hadise" yorumunu düştü.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap