SON DAKİKA


Foto Galeri > Hadise'den ayrılık sonrası yeni şarkı!

Hadise'den ayrılık sonrası yeni şarkı!

18 Haziran 2021 Cuma - 16:53

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve nikah masasına oturması beklenen Hadise-Kaan Yıldırım çiftinden kötü haber geldi. Yollarını ayırma kararı alan ikili, sosyal medyada birbirlerini sildi.

1 / 12 Hadise'den ayrılık sonrası yeni şarkı!

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve nikah masasına oturması beklenen Hadise-Kaan Yıldırım çiftinden kötü haber geldi. Yollarını ayırma kararı alan ikili, sosyal medyada birbirlerini sildi.

2 / 12 Hadise'den ayrılık sonrası yeni şarkı!

Demet Akalın ise çiftin ayrılığı için 'reklam' imasında bulundu. Akalın, ikilinin birbirini takipten çıkmasını ti'ye aldı. Popçu, hayat arkadaşı Okan Kurt'a, "Bir takipten çıksana beni be... Şarkımın reklamı lazım da..." ifadelerini kullandı.

3 / 12 Hadise'den ayrılık sonrası yeni şarkı!

"YOK BÖYLE BİR ACI, VARSA VERİN İLACI"

Hadise'nin ayrılık sonrası çıkarttığı ‘Hay Hay’ isimli single'ın zamanlaması da haliyle manidar bulundu. Her bitişin ardından yenilmiş hissetse de tekrar ayağa kalkıp yoluna devam eden bir kadının ayrılık hikayesini anlatan şarkıda Hadise, “Yok böyle bir acı, varsa verin ilacı" diyor.

4 / 12 Hadise'den ayrılık sonrası yeni şarkı!

NE OLMUŞTU?

Kaan Yıldırım-Hadise birlikteliği, yılın sürpriz aşklarından olmuş ve sosyal medya paylaşımlarına da yansıyan ünlü çiftin aşkı hayranlarını oldukça mutlu etmişti.

5 / 12 Hadise'den ayrılık sonrası yeni şarkı!

OLAY İDDİA!

Ancak geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı hakkında çıkan ve magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaların ardından ilişki büyük zarar görmüştü.

6 / 12 Hadise'den ayrılık sonrası yeni şarkı!

Başlarda Hadise'ye oyuncu sevgilisinden destek gelse de, ikili hakkında 'ayrılık' haberlerinin ardı arkası kesilmemişti. Konuyla ilgili net bir açıklama da gelmemişti.

7 / 12 Hadise'den ayrılık sonrası yeni şarkı!

"SONUMUZ DEĞİŞİR Mİ?"

Şarkıcının Twitter'dan geçtiğimiz gün yayınladığı "Bu hikayeyi en başa yazsak sonumuz değişir mi?" şeklindeki mesaj sonrası dedikodu kazanı bir kez daha kaynadı.

8 / 12 Hadise'den ayrılık sonrası yeni şarkı!

İkilinin sosyal medya hesapları üzerinden karşılıklı hamleleri ile gerçek ortaya çıktı. Hadise ile Kaan Yıldırım'ın ilişkisinin resmen bittiği konuşuluyor.

9 / 12 Hadise'den ayrılık sonrası yeni şarkı!

12.6 milyon takipçili Instagram'ında sadece bir kişiyi takip eden 35 yaşındaki şarkıcı, sevgilisi Kaan Yıldırım'ı sildi. Ünlü oyuncu da popçu aşkını takip etmeyi bıraktı.

10 / 12 Hadise'den ayrılık sonrası yeni şarkı!

AİLESİYLE ZAMAN GEÇİRİYOR

Rol aldığı 'Hekimoğlu' dizisinden sonra sezonun yorgunluğunu tatile çıkarak atan Yıldırım, Instagram'da yayınladığı son fotoğraflarında ailesine ve arkadaşlarına yer verdi.

11 / 12 Hadise'den ayrılık sonrası yeni şarkı!

KAAN'A FLAŞ 'AYRILIK' SORUSU!

Geçtiğimiz ay Etiler’de bulunan bir klinik çıkışı objektiflere takılan Kaan 34 yaşındaki oyuncu, magazin muhabirlerinin 'ayrılık' soruları karşısında sessiz kalmıştı.

12 / 12 Hadise'den ayrılık sonrası yeni şarkı!

Kaan Yıldırım'ın, "İlişkiniz devam ediyor mu, nasıl gidiyor?" sorusu karşısında hızla aracına binerek gözlerden kaybolması dikkatlerden kaçmamıştı.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap