SON DAKİKA


Foto Galeri > Hadise yürekleri hoplattı!

Hadise yürekleri hoplattı!

05 Temmuz 2021 Pazartesi - 11:24

Hem yaşadığı aşk ile hem de yeni şarkısıyla gündemden düşmeyen Hadise'den sosyal medyayı sallayan yaz fotoğrafları geldi.

1 / 7 Hadise yürekleri hoplattı!

Hem yaşadığı aşk ile hem de yeni şarkısıyla gündemden düşmeyen Hadise'den sosyal medyayı sallayan yaz fotoğrafları geldi. Paylaşım sosyal medyada dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

2 / 7 Hadise yürekleri hoplattı!

Hadise geçtiğimiz haftalarda ‘Hay Hay’ isimli şarkısını hayranlarıyla buluşturmuştu. Dünya çapında da adından bahsettiren Hadise'nin klibi ilk gün 2 milyon izlenerek, dünya çapında en çok izlenen dördüncü video olmuştu. Ayrılığıyla da gündemden düşmeyen Hadise Kaan Yıldırım'ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakmıştı. Ayrılık haberi sonrası Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den olay bir fotoğraf gelmişti.

3 / 7 Hadise yürekleri hoplattı!

'Boynuz' paylaşımı, 'ihanet' göndermesi olarak yorumlanmıştı. Hülya Açıkgöz, magazin gündemine bomba gibi düşen haberlerin ardından açıklama yapmıştı.

4 / 7 Hadise yürekleri hoplattı!

Açıkgöz, hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapmış, "Rica ediyorum yaptığım paylaşımları Hadise veya ailemle bağdaştırmayın" ifadelerini kullanmıştı.

5 / 7 Hadise yürekleri hoplattı!

Öte yandan Hadise'den yaz fotoğrafları geldi. Binlerce beğeni alan Hadise takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Bir takipçisi, "Sonunda Hadise'den de aldık tatil fotoğraflarını" yazdı.

7 / 7 Hadise yürekleri hoplattı!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap