SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise söyledi Murat Boz öptü

Hadise söyledi Murat Boz öptü

21 Mayıs 2016 Cumartesi - 15:45




Beşiktaş Belediyesi’nin organize etiği eğlencede sahneye çıkan Murat Boz ve Hadise binlerce insanı adeta coşturdu.





Bebek’ten yaklaşık 2 km lik koşuyla başlayan organizasyon Kuruçeşme Arena’da son buldu. Gençlerin yoğun katılımı ile gerçekleşen festivalde ”Color Up” adı altına boya festivali de yoğun ilgi gördü. Sahneye ilk çıkan isim Murat Boz oldu. Yeni albümü Janti'nin ilk konserini veren Boz, binlerce insanı şarkıları ile hem duygulandırdı hem eğlendirdi. Murat Boz'dan sonra sahneye çıkan Hadise, eğlenceye kaldığı yerden devam etti.

Seksi elbisesi ile tün gözleri üzerine çeken şarkıcı, dans şovları ile de müzik severleri büyüledi. Sahneye Türk bayrakları ile çıkan Hadise, milyonların da gönlünü kazandı. Üçüncü şarkıdan sonra Murat Boz'u sahneye davet eden Hadise, Murat Boz ile de süper bir düete imza attı. Birlikte “Hadi Deli Oğlan” şarkısını seslendiren ikili, müthiş performansları ile hayranlarını büyüledi. Şarkıdaki “Hadi kızı öp bakalım” nakaratına gelindiğinde Hadise'yi öpen Boz, dakikalarca ayakta alkışlandı.

SEVGİLİSİNİ GİZLEDİ

Sahne sonrası kameralar karşısına geçen Murat Boz, rahatsız olduğu için çok fazla hazırlanamadığını vurguladı. Uzun süredir konser vermeyen Boz, bu gece için de çok heyecanlı olduğunu söyledi. Konsere sevgilisi Aslı Enver ile gelen şarkıcı, sevgilisini de kameralardan kaçırdı. Aslı Enver'i konserin başından sonuna kadar karavanda bekleten Boz'un neden böyle bir şey yaptığına da bir anlama verilemedi. Boz'un sonrasında objektifler karşısına geçen Hadise, elbisesi ile göz kamaştırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap