SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu

Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu

09 Ekim 2023 Pazartesi - 16:22




Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz akşam Bursa'da sahne aldı. Konser sırasında duygusal anlar yaşayan popçunun gözyalşarını tutmadığı anlar, birçok magazin sayfasına haber oldu. Hakkında yapılan haberlerden birinin başlığını paylaşarak yazılanları tiye alan Hadise, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.





Hadise dün akşam Bursa Açık Hava Tiyatrosu'nda çıktığı konserde annesi Gülnihal Açıkgöz'den bahsederken sesi titredi, gözyaşlarını tutamadı.

Hadise "Ben hayatımda ne yaptıysam annem için yaptım. Önce o, sonra ben. Bu hep böyle olacak. Annecim seni çok seviyorum, iyi ki varsın" dedi.

Hadise, 2018'de arasının bozulduğu annesi ile 2022'de barışmıştı.




Hadise'nin duygusal anları hem sosyal medyada, hem de magazin sayfalarında çok konuşuldu.

O BAŞLIĞA KAYITSIZ KALAMADI! 




Bir medya platformu, şarkıcının gözyaşlarına boğulduğu anları 'Hayatın Sillesini Yediği Gözyaşlarından Belli Olan Hadise Annesinden Bahsederken Kendine Engel Olamadı' başlığıyla verince; Hadise kayıtsız kalamadı.

Güzel popçu, söz konusu başlığı ve koltukta gözleri kapalı çekilen siyah-beyaz bir karesini 3.4 milyon takipçisi bulunan X (Twitter) sayfasından paylaştı.

"BİR DE BAYIL İSTERSEN HADİSE" 




Paylaşımına, "Hayatın sillesini yemişimdir... Arkadaşlar attığınız başlıklarla çok eğleniyorum" mesajını yazan Hadise, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin iki binden fazla beğeni alan gönderisine, "Bir ben, bir de Hadise hayatın sillesini yiyen", "Hadise'nin yazılanları şakaya vurması çok kraliçe bir eylem" ve "Bir de bayıl istersen Hadise" gibi yorumlar yapıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap