SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise: O konulara girmeyelim

Hadise: O konulara girmeyelim

18 Kasım 2019 Pazartesi - 11:28




KKTC’deki konseri öncesinde basının karşısına çıkan Hadise Ajda ve Murat Boz ile ilgili sorulara cevap vermedi.





Hadise, KKTC’deki konseri öncesinde basının karşısına çıktı. Habercilerin yönelttiği 3 soru karşısında tepki verdi. İlk soru şuydu:
“Sevgilisi Aslı Enver’den ayrılan Murat Boz ile Avrupa turnesine çıkıyorsunuz. Bu aranızdaki aşk dedikodusunu güçlendirmez mi?” Pop yıldızı “Geçiniz, cevap yok” dedi.

'Bu soruları geçelim arkadaşlar'




İkinci soru ise şöyleydi: Ajda Pekkan ‘O Ses’ programına konuk geldi. Birlikte bir fotoğraf çekip Instagram’da paylaştınız. O karede Ajda’ya fotoşop uygulamadınız. Süperstar ‘Hadise, Ajda’yı harcadı’ yorumlarını okumuş ve üzülmüş. Ne dersiniz? Hadise, bu sözler karşısında da gerildi. “Girmiyorum, girmiyorum, bu konulara girmiyorum! Geçelim arkadaşlar” dedi

Fotoğraf yasağı

Özel hayatıyla ilgili altın kuralları olduğunu söyleyen Hadise “Yalnız olduğumu kim söylüyor? Niye yalnız olduğumu düşünüyorsunuz mesela? Lütfen sahne programı öncesi özel sorularla beni köşeye sıkıştırmayın.



Gerçi hiç sıkışmam, ama! Özel hayatımda biri olsa da söylemem. Çünkü bu benim özelim. Bir gün evlenirim. Size evlendiğimi de söylemem. Doğum günü partilerimde bile kimsenin fotoğraf çekip paylaşmasına izin vermiyorum” dedi.

Hadise zayıfladı

Bu arada Hadise sporla tam 6 kilo verdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap