SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise, mücevherler için objektif karşısına geçti

Hadise, mücevherler için objektif karşısına geçti

17 Aralık 2022 Cumartesi - 12:12




Hadise, Belçika’daki ailesinin yanından İstanbul’a döner dönmez, kolları sıvadı. Geçtiğimiz ay bir kozmetik markasının yüzü olan ünlü isim, şimdilerde ise bir mücevher markasıyla anlaştı. Poz vermek için stüdyoya girdi.





Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra birlikte oturdukları Riva’daki evinden taşınan Hadise’nin, geçtiğimiz haftalarda ise 40 milyon TL’ye Yeniköy'de ev satın aldığı ortaya çıkmıştı. Muhabirlerin bu haberi hatırlatarak "Hayırlı olsun" dileklerinde bulunması üzerine şarkıcı, gülerek "Kolay gelsin arkadaşlar" demişti.

Ayrılığın ardından Londra'ya gidip bol bol yorgunluk atan Hadise, takipçileriyle paylaştığı anlara; "Hadise, Londra'da" notunu düşmüştü.
Şimdilerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen 37 yaşındaki Hadise, tüm bunların ardından ünlü bir mücevher markasının yeni yüzü oldu.
Geçtiğimiz aylarda da bir kozmetik markasının yüzü olan ve 10 milyon TL’ye yakın para aldığı konuşulan güzel şarkıcının, yeni anlaşmasından kazandığı paranın ise 12 milyon TL olduğu iddia edildi. Böylelikle Hadise, iki reklamla 22 milyon TL kazanarak, bir rekora imza atmayı başardı.

Son olarak Belçika’daki ailesinin yanından İstanbul’a döner dönmez, kolları sıvadı. Yüzü olduğu mücevher firmasının çekimleri için stüdyoya girdi.
Çekim aralarında da sosyal medyası için ayna karşısına geçip poz verdi, şekilden şekle girdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap