SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise: Kimse benim üzerimden prim yapmasın

Hadise: Kimse benim üzerimden prim yapmasın

15 Nisan 2023 Cumartesi - 10:36




Hadise, sessiz sedasız nikah masasına oturduğu Mehmet Dinçerler'den olaylı şekilde ayrılmıştı. Özel hayatıyla adından söz ettirmeye devam eden popçu yeni şarkısının sözleriyle gündeme oturdu. Önceki gün ödül töreninde görüntülenen Hadise, yeni şarkısı Feryat'ın sözleri ile ilgili konuştu. Şarkıcı, Mehmet Dinçerler yanıtıyla dikkat çekti.





Hadise ile Mehmet Dinçerler, Mayıs 2022'de Çırağan Sarayı'nda aile arasında düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Sosyal medyada aşk dolu pozlar veren ikilinin mutluluğu kısa sürdü.

Dinçerler ve Hadise, sıkıntılı bir sürecin ardından beş ayda boşandı. Ünlü isim, yeni şarkısı Feryat'ta adeta o günleri anlattı.

"ÖLMEK İSTEDİM, ÖLSÜN İSTEDİM"

Yaklaşık 14.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından şarkının hikayesini paylaşan 37 yaşındaki popçu, sessiz feryadını, "Kaç kere inandım, kaç kere yanıldım. Ölmek istedim, ölsün istedim. Kalbimi yerimden söküp atmak istedim" sözleriyle ifade etti.
 

"BAĞIRA ÇAĞIRA FERYAT ETMEK İSTEDİM"


Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise, şarkısını tanıtırken şu ifadeleri kullandı:

Bu şarkıya kadar sessiz bir feryattı benimki, duyanın anlamadığı, anlayacak olanın duymadığı. Her seferinde kıyıya vurmaktan yorulup, bağıra çağıra feryat etmek istedim. Dinlediğim ilk anda bu şarkının başta benim ve sessiz çığlıkları olan herkesin sesli feryadı olsun istedim. Feryat işte tüm bu hislerle okyanusa açılmayı hayal edip, hayal kırıklığıyla deniz kıyısına vuranların hikayesini anlatıyor.

HADİSE ÖDÜL ALDI

Galatasaray Üniversitesi, önceki akşam Ortaköy kampüsünde 'En 2022 Ödül Töreni' düzenledi. Hadise, Demet Akbağ, Afra Saraçoğlu, Nükhet Duru, Feyyaz Yiğit, Hayko Cepkin, Mabel Matiz ve İlber Ortaylı gibi isimler ödül aldı.

 

"GÜZEL ŞEYLER DE OLUYOR"


En İyi Kadın Şarkıcı ödülüne layık görülen Hadise, tören sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hadise, ''Gençlerden bu kadar değerli bir ödül almak beni bir kadın olarak çok mutlu etti. Hayatımızda güzel şeyler de oluyor'' dedi.
 

"İNANILMAZ BİR DUYGU"

Geçtiğimiz günlerde Hatay'da depremzede çocuklarla olan Hadise, ''Çok enteresan bir tecrübe oldu benim için. Çocukların güler yüzlü olması beni çok mutlu etti. Onlarla o kadar güzel vakit geçirdim ki bunu anlatamam. Bunu orada yaşamak lazım. Bunu tekrarlayacağız. Belki yanıma bir gitarcı arkadaşımı alacağım. Böyle ortaya oturup mikrofonsuz bir şekilde, onlara bir kaç şarkı söylemek istiyorum. O çocukların yüzleri gülüyor ya, o inanılmaz bir duygu'' dedi.

 

"ŞARKILARIM HEP ANLAMLI"

Yeni şarkısı Feryat'ın sözleri ile ilgili de konuşan Hadie, ''Şarkılarım aslında hep anlamlı. Klibiyle, fotoğraflarıyla ve şarkının sözleriyle bir hikaye vermeye çalışıyorum. Kendi yaşadığım ve başkalarının yaşadığı şeyler hep bana bir ilham oluyor'' dedi.
 


"BENİM İÇİN KAPANAN BİR KONU"

Gazetecilerin, ''Şarkının sözleri içerisinde, 'Her seferinde kıyıya vurmaktan yorulup bağıra, çağıra feryat etmek istedim'' sözlerine istinaden, 'Bugün de eski eşiniz Mehmet Dinçerler deniz kıyısından fotoğraf paylaştı. 'Hadise üzerinden prim yapıyor' yorumları yapılınca paylaşımını sildi. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz? sorusuna Hadise şu yanıtı verdi:

Benim için kapanan bir konunun gündem olması enteresan. Anlıyorum magazin. Ama benim yorum yapacağım bir konu değil. Hadise üzerinden kimse prim yapmasın.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap