SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise isyan etti

Hadise isyan etti

07 Nisan 2021 Çarşamba - 17:11




Şarkıcı Hadise, yıllar önce fazla kiloları yüzünden linç edilmesi hakkında ilk kez konuştu. Ünlü şarkıcı, "Obez' dediler, 'Roberto Carlos bacaklı' dediler, 'Çok zayıf', 'Çok çirkinleşti', 'Sivrisineğe döndü' dediler. Söylemedikleri söz kalmadı. Hepsini yaşadım" dedi.





Oyuncu aşkı Kaan Yıldırım ile ilişkisine yeniden şans veren Hadise'den çarpıcı bir itiraf geldi. Geçtiğimiz haftalarda doğallıyla genç kızlara örnek olmak istediğini belirten şarkıcı, L'Officiel'a açıklamalarda bulundu.

Yıllar önce fazla kiloları sebebiyle eleştirilmesi ile ilgili konuşan Hadise, "Ben bu linç kültürünün faturasını en ağır ödeyen isimlerden biriyim" ifadelerini kullandı.

"Obez' dediler, 'Roberto Carlos bacaklı' dediler, 'Çok zayıf', 'Çok çirkinleşti', 'Sivrisineğe döndü' dediler. Söylemedikleri söz kalmadı. Hepsini yaşadım" şeklinde konuşan ünlü isim, "Acı olan da çoğunlukla kadınların bu nefreti kusması... O dönem sosyal medya bu kadar yaygın kullanılmıyordu. Destek görmem gereken anlarda destek görmedim" dedi.

Bir dönem makyajsız fotoğrafını paylaşarak, yeni bir akım başlattığını duyuran ünlü şarkıcı, gerçekçi olmaya önem verdiğini ifade etmişti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hadise, şunları söylemişti: Ben nasılsam, her anlamda öyle gözükmek istiyorum. Mesela çok photoshop seven bir insan değilimdir. Ben 35 yaşında bir kadınım ve her şeyimle kendimi seviyorum. Kırışıklıklar da olacaktır, yorgunluklar da gözükecektir yüzümüzde...

Tabii ki gerektiği anlarda herkes minimal bir photoshop yapıyordur ama ben tercih etmiyorum. Çünkü kendimi olduğum gibi çok seviyorum ve böyle olmak istiyorum. Gerçekçi olmak şu dönemde çok önemli.

Yani; nasılsan, öyle gözükmek... Bence önemli ama bir kadın ya da erkek olarak tabii ki bir şeylerden memnun olmayabilirsin. Tırnakların kısadır protez taktırırsın, kaşların incedir kaşlarına vitamin enjeksiyonları yaptırırsın ya da yüzüne minik minik dokunuşlar yaptırırsın. Ben hiçbirine karşı değilim, bunların hepsi olur ama gerçekçi olmak lazım ve öyle kalmak lazım.

Çünkü beni takip eden çok genç kız var. Onlara her anlamda güzel bir örnek olmak istiyorum. Bu önemli bence. Tabii ki benim de bir insan olarak hatalarım olmuştur ya da olacaktır ama elimden geldiğince onlara örnek olmak istiyorum. Duruşumla ve hayata olan bakışımla...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap