SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise iddiaları doğruladı: Hayırlı olsun bana

Hadise iddiaları doğruladı: Hayırlı olsun bana

12 Kasım 2022 Cumartesi - 10:37




Hadise, Mehmet Dinçerler ile boşanmasının ardından yeni bir ev arayışına girmişti. Hadise'nin istediği evi Yeniköy'de bulduğu ve dudak uçuklatan bir ücret ödediği iddia edilmişti. Hadise, "Hayırlı olsun bana" diyerek iddiaları doğruladı.





Bir yıl aşk yaşayan ve nisan ayında nikah masasına oturan Hadise ile Mehmet Dinçerler çift, 30 Eylül'de tek celsede boşandı. Evlendikten sonra İbrahim Çelikkol'un evinde kirada oturan çiftin, depozito ve kira konusunda sorun yaşadığı iddia edilmişti.

İddiaya göre İbrahim Çelikkol'un evinde yaşayan eski çiftten Dinçerler evi boşaltırken borcu ödemedi. Hadise'ye, 6 aylık kira ve 150 bin TL'lik depozito borcu yıkıldı.

Mehmet Dinçerler'in 150 bin TL olan depozitoyu ödemediği ortaya çıkınca İbrahim Çelikkol Hadise'ye "Evi istediğin kadar kullanabilirsin" diyerek destek oldu.

Hadise, boşanmanın ardından yeni bir ev arayışına başlamıştı. Aradığı evi Yeniköy'de bulan güzel popçunun yalı dairesine ödediği ücret, adeta dudak uçuklattı.

Tüm bunların ardından güzel şarkıcının, boşandığı Mehmet Dinçerler’le yaşadığı Riva’daki evinden taşındığı öğrenildi. Şarkıcı, bir süredir aradığı yalı dairesini ise Yeniköy’de buldu. Hadise’nin 40 milyon TL ödediği iddia edilen daireye, önümüzdeki günlerde taşınacağı konuşuluyordu.

DOĞRULADI 

Dün akşam görüntülenen Hadise, Yeniköy’de 40 milyon TL’ye yalı dairesi aldığını doğruladı. Hadise, yeni evi sorulunca dudak uçuklatan rakamı doğruladı ve “Hayırlı olsun bana” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap