SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise, Çok Kızdı

Hadise, Çok Kızdı

07 Mayıs 2015 Perşembe - 12:07




Ünlü şarkıcı Hadise, Türkiye'de kazandığı paranın vergisini Belçika'da ödediğine dair hakkında çıkan haberlere çok kızdı.





Hadise, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan, "Türkiye'de kazanıyor ama vergisini Belçika'da ödüyor." şeklindeki haberlere tepki gösterdi. Suni bir gündem yaratılmaya çalışıldığını belirten Hadise, basın danışmanı aracılığıyla o iddialara cevap verdi.

İşte o açıklama: "Hadise'nin Türkiye'de kazandığı paranın vergisini Belçika'da ödediğine dair hiçbir dayanağı ve gerçekliği olmayan haberin tamamen bir hayal ürünü olduğunu belirtiyor, bu konuda yıllar önce yaptığımız açıklamayı yineliyoruz."

"Hadise, her Türk vatandaşı gibi kazancının vergisini ülkesinde yani Türkiye'de resmi makamlara ödemektedir. Bu konudaki hassasiyeti şahsını tanıyan ve birlikte iş yaptığı tüm çevrelerce bilinmektedir. Hadise Açıkgöz her zamanki gibi bu yıl da kazancını Türkiye Cumhuriyeti resmi makamlarına beyan etmiş bulunmaktadır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap