SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise ‘aşk’ını öyle bir yere kazıttı ki..

Hadise ‘aşk’ını öyle bir yere kazıttı ki..

18 Şubat 2021 Perşembe - 11:37




Kaan Yıldırım ile ilişkilerine yeniden şans veren Hadise’nin son paylaştığı fotoğrafta aşk yazılı dövmesi dikkat çekti. Ünlü şarkıcının ayağındaki dövmeyi ne zaman yaptırdığı merak konusu oldu.





2020 yılının son günlerinde Kaan Yıldırım ile ayrıldığını açıklayan ve kısa bir süre sonra yeniden barışan Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü şarkıcının vücudunun farklı yerlerine yaptırdığı dövmelerden bir tanesi daha gözüktü. Ünlü şarkıcının ayağındaki ‘aşk’ yazılı dövme dikkatleri takipçilerin gözlerinden kaçmadı.

Hadise’nin bu dövmesi ilk kez görülürken, ünlü şarkıcının bu dövmeyi kim için ve ne zaman yaptırdığı sosyal medyada merak konusu oldu.

35 yaşındaki ünlü şarkıcının ayrıca, Latince olarak ensesinde "Kendi kanatlarıyla uçan kız", sırtında "Bana yön verilmez, ben veririm", belinde ise "Zor durumdakilerle gönül birliği yapan iyi kalpli insan" şeklinde dövmeleri bulunuyor.

'YILIN EN İYİ ÇİFTİ' SEÇİLDİLER

Hadise ile Kaan Yıldırım çifti, Best FM tarafından düzenlenen 'Yılın En İyi Çifti' anketinden birinci çıkmıştı. Yaklaşık yedi bin kişinin oy kullandığı ankette ikili, Beren Saat-Kenan Doğulu, Gülşen-Ozan Çolakoğlu ve Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftlerini geride bırakarak, liderliğe oturmuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap