SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise: Allah'ım bu felaket artık bitsin!

Hadise: Allah'ım bu felaket artık bitsin!

21 Şubat 2023 Salı - 09:56




Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dün akşam Hatay'da iki deprem daha yaşandı. Felaketin ilk gününden beri depremden etkilenen insanlar için yardım toplayan şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla üzüntüsünü dile getirdi.





Türkiye, 6 Şubat günü biri 7.7, diğeri 7.6 şiddetindeki iki depremle felaketi yaşadı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde, on binlerce kişi hayatını kaybetti.

Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı verilerine göre, 20 Şubat saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesinde 6.4 büyüklüğünde, 3 dakika sonra ise merkez üssü ise yine Hatay'ın Samandağ ilçesinde 5.8 büyüklüğünde iki deprem daha kaydedildi.

Birçok ünlü isim gibi şarkıcı Hadise de Türkiye'de gerçekleşen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından depremzedeler için harekete geçti. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz hafta Hollanda'da başlatılan bir kampanyaya destek verdi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap