SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise: 40 gün oldu hala içim yanıyor

Hadise: 40 gün oldu hala içim yanıyor

18 Mart 2023 Cumartesi - 10:43




Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Daha önce depremzedeler için birçok kez bağış çağrısında bulunan ve hem Türkiye, hem Hollanda, hem de Belçika'daki yardım çalışmalarında yer alan Hadise, yaşanan felaketin 40'ıncı gününde sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla üzüntüsünü dile getirdi.





Türkiye, 6 Şubat günü biri 7.7, diğeri 7.6 şiddetindeki iki depremle felaketi yaşadı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 11 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde, on binlerce kişi hayatını kaybetti.

Birçok ünlü isim gibi şarkıcı Hadise de depremzedeler için harekete geçmişti. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz hafta Hollanda'da başlatılan bir yardım kampanyasına destek vermişti.

"ACIMIZ BÜYÜK" 

Radyo kanallarındaki yayına katılan Hadise, "Şu an Hollanda'da radyo istasyonundayım. Depremzedeler için yardım toplanıyor... Yoğun bir gün... Acımız büyük... Evet çok zor günler geçiyoruz ama bir olunca gördüğünüz gibi her şeyi başarıyoruz" demişti.

"BURADA OLMAK BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ" 

Gözyaşlarına hakim olamayan şarkıcı şöyle devam etmişti:

"ACIMIZ BÜYÜK" 

Burada olmak benim için önemli... Çünkü ben gurbetçi bir ailenin evladıyım. Burada insanlarla aramızda köprü olabilmek benim için çok önemli... Daha sonra İstanbul'a döneceğim ve akşamki ortak yayında ben de olacağım.

BELÇİKA'DA DA HAREKETE GEÇTİ 

Ünlü isim, Hollanda'daki bağış toplama çalışmalarının ardından Belçika'da da Türkiye için yardım toplamak adına kolları sıvamış ve 'People Help the People' şarkısın kampanya kapsamında seslendirecek yirmi sanatçılardan biri olacağını açıklamıştı.

INSTAGRAM SAYFASINDAN PAYLAŞTI 

37 yaşındaki şarkıcı, sonraki günlerde Birdy'nin parçasını seslendirdiği anların bir videosunu Instagram sayfasından paylaşmıştı. Hadise, kısa sürede binlerce beğeni alan videosuna; "Birdy’in 'People Help the People' şarkısını, Belçika’nın yaşadığımız deprem felaketi için hazırladığı yeni yardım kampanyası kapsamında yeniden seslendirdik" mesajını yazmıştı.

"40 GÜN GEÇTİ" 

Hadise, son olarak 14.3 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Yaşanan felaketle ilgili üzüntüsünü kaleme aldığı siyah-beyaz bir karesini yayınlayan şarkıcı, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

40 gün geçti depremden sonra... Bu fotoğrafı 24 Şubat'ta çekmiştim. Uykusuz bir gece anneme atmıştım, 'Annem uyuyamıyorum' diye. 'Ne mutlu bana annem hayatta ve mesajım ona gidiyor, ne kadar şanslıyım' diye düşünüyordum. O kadar anne evladını ya da evlatlar annelerini kaybetti bu depremde. Hala içim yanıyor... Normale dönmek nedir? Bu cümle bana zor geliyor. Evet hayat devam ediyor ve etmeli ama bu felaket unutulmamalı.

"YARDIM ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ" 

"Elimizden geldiğince yardım etmeye devam edeceğiz. Dualarım hayatlarını kaybedenler, arkalarında bıraktıkları aileleri, dostları ve sevdikleri için" diye yazan ünlü isim, sözlerini; "Sizin acınızı anlayamayız eminim, ama inanın sizler için dualarımızı asla eksik etmedik ve etmeyeceğiz. Unutmayacağız" şeklinde noktaladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap