SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı’nın düğün tarihi belli oldu!

Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı’nın düğün tarihi belli oldu!

12 Kasım 2020 Perşembe - 10:43




Sosyetenin en çok konuşulan çiftlerinden olan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı evlilik kararı aldı. Nazlı Kayı'nın gelinin olmasını çok isteyen Arzu Sabancı da muradına ererken çiftin ne zaman nikah masasına oturacağı belli oldu. Sabah köşe yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Hacı Sabancı, Nazlı Kayı çiftini kaleme aldı. İşte o yazı…





Sosyetenin en çok konuşulan çiftlerinden olan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı evlilik kararı aldı. Nazlı Kayı'nın gelinin olmasını çok isteyen Arzu Sabancı da muradına ererken çiftin ne zaman nikah masasına oturacağı belli oldu. Sabah köşe yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Hacı Sabancı, Nazlı Kayı çiftini kaleme aldı. İşte o yazı… Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı’nin düğün tarihi belli oldu!

Hatırlarsanız iki yıl önce, "Oğlumun sevdiğini baş tacı ederim" diyen Arzu Sabancı'nın sonunda gönlüne göre bir gelin adayı bulduğunu yazmıştım. Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı’nin düğün tarihi belli oldu!

Büyük oğlu Hacı Sabancı ile 2017 yazından bu yana flört eden Nazlı Kayı'nın gelini olmasını çok isteyen Arzu Hanım'ın bu muradı gerçekleşiyor. Hoş, çok daha önce beklediğim bu müjdeli haber önceki gün geldi. Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı’nin düğün tarihi belli oldu!

Densa Holding Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı, Nazlı Kayı'ya evlenme teklif etti. Yakınlarından öğrendiğime göre; Hacı Bey, cumartesi akşamı baş başa evde oturdukları sırada Nazlı Hanım'a evlenme teklif etmiş. Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı’nin düğün tarihi belli oldu!

Hiç beklemediği bir anda gelen teklife hem şaşıran hem de çok sevinen Nazlı Hanım, "Evet" demiş. Pandemi nedeniyle henüz bir tarih belirleyememişler ama 2021 yazında gelin-güvey olmayı planlıyorlarmış. Çok yakıştırdığım çift, umarım bir ömür mutlu olur.


Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı’nin düğün tarihi belli oldu!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap