SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hacı Bektaş-I Veli’den Paylaştı

Hacı Bektaş-I Veli’den Paylaştı

08 Eylül 2016 Perşembe - 09:40




Senem Kuyucuoğlu hesabından yaptığı paylaşımla hayatına yeni bir yön vermek istediğini bir kez daha gözler önüne serdi.





Yaşadığı olaylardan sonra inzivaya çekilen ve yer aldığı projelerle adını duyurmak isteyen Senem Kuyucuouğlu, geride bıraktığımız günlerde magazin muhabirleri tarafından görüntülenmiş ve onlara bazı açıklamalarda bulunmuştu. Kendisini piyasadan çektiğini söyleyen Kuyucuoğlu, üzerindeki dövmelerle muhabirlerin dikkatini çekmiş ve onlara şu açıklamayı yapmıştı: ”Bakmayın öyle uçuk kaçık durduğuma. Dinimi de iyi bir şekilde yaşıyorum. Sık sık Konya’ya giderek Mevlana türbesini ziyaret ederim” bu açıklamasıyla maneviyata yöneldiğini açıklayan Kuyucuoğlu aynı zamanda yeni projesiyle ilgili şu bilgileri vermişti: ”Başta Hülya Avşar olmak üzerine Türkiye’nin en gözde 10 kadınını 1 projede buluşturarak fotoğraflandıracağım. Çok güzel ve büyük bir proje olacak pek detay vermekte istemiyorum.”

 ERKEK, DİŞİ SORULMAZ

Senem Kuyucuoğlu hayatına yeni bir yön vermek istediğini yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da gösteriyor. Kuyucoğlu son olarak, mutasavvıf şair ve İslam filozofu Hacı Bektaş-ı Veli’nin şu sözünü takipçileriyle paylaşmış: “Erkek, dişi sorulmaz, muhabbetin dilinde. Hakkın yarattığı her şey yerli yerinde. Bizim nazarımızda, kadın erkek farkı yok. Noksanlık da, eksiklik de senin görüşlerinde…”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap