SON DAKİKA



Haber > Magazin > Güzel haberi böyle duyurdu

Güzel haberi böyle duyurdu

27 Haziran 2019 Perşembe - 13:15




Sunucu Ece Vahapoğlu, iş adamı Cihan Alpay ile Haziran 2018'de nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftten güzel haber geldi.





Ece Vahapoğlu ve Cihan Alpay ilişkilerini geçtiğimiz yıl nikah masasına taşımıştı. Çift bebekleri olacağını sosyal medyadan duyurdu.

Güzel haberi sevenleriyle paylaşan Vahapoğlu bu fotoğrafının altına; Göbek değil bebek. Hamileliğimi neredeyse yarıladık. Karnımı fark edenlerin özel mesajlarına artık yetişemediğim için bu mutlu gelişmeyi bugün 4,5 aylık halimle paylaşıyorum.' notunu düştü.





Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa 'tebrik' yorumları yapıldı.

Ünlü sunucu geçtiğimiz yıl 8 haftalık hamileyken bebeğini kaybetmişti. Vahapoğlu kötü haberi şu sözlerle duyurmuştu; Doğanın verdiği hediyelere sevinmek kadar, geri aldıklarına da üzülmek hayatın bir parçası. Bizi sevince boğan küçük nabız artık atmıyor. Çok acı verse de, kabullenmekten başka çare yok. Sevginin ve inancın gücüyle yeniden umutlarımızı canlandıracağız. 'Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle.'





 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap