SON DAKİKA



Haber > Magazin > Güpegündüz market soygunu

Güpegündüz market soygunu

19 Haziran 2015 Cuma - 14:31




Beyoğlu Piyelepaşa’da güpegündüz bir markete giren yüzleri maskeli 3 kişi, çalışanların başına silah doğrultarak kasadaki 10 bin lirayı gasp etti. Soy





İstanbul'da güpegündüz soygun olayı yaşandı.  Olay, saat 10.00 sıralarında Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Kuzey Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde sokak üzerinde bulunan markete giren yüzleri maskeli 3 şahıs, o esnada marketin önünde duran kasiyeri ve markete mal getiren Sercan Canoğlu’nu silahla etkisiz hale getirip, markete soktu. Ardından silahı Canoğlu’na doğrultan soyguncular, kasayı açmasını istedi. Ancak Canoğlu markette çalışmadığını sadece mal getirdiğini söyledi. Bunun üzerine soyguncular, market çalışanına silahı doğrultarak kasadaki paraları vermesini söyledi. Soyguncular kasadaki yaklaşık 10 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Marketten çıkan şüphelilerin, havaya 2 el ateş ettiği öğrenildi. Market çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine “akrep” diye tabir edilen zırhlı araçlarla gelen ekipler, inceleme yaptı. Marketin güvenlik kameralarını ve çevredeki MOBESE kamerasını incelemeye alan ekipler, çevrede de güvenlik önlemi aldı.

“KASİYERE SİLAH DOĞRULTUP YAKLAŞIK 10 BİN LİRA ÇALDILAR”

Olay esnasında içeride olan Sercan Canoğlu, “3 kişi içeriye girdi, beni de kasiyeri de içeriye aldılar. Önce bana ‘kasayı aç’ dediler ama ben tavukçu olduğumu söyledim. Kasiyer değilim dedim. Ondan sonra kasiyere zorla kasayı açtırdılar. Sonra da paraları aldılar. Yaklaşık 9-10 bin lira aldılar. Gelenlerin birinde silah vardı o da kasiyere silah doğrulttu. Yüzleri maskeliydi. Soygundan sonra soygunculardan biri diğerine, ‘Birkaç tane sık sık’ dedi. Sonra dışarıya çıktı ve dışarıya sıktı” dedi. Öte yandan market çalışanlarının olayın şokunu atlamadığı görülürken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap