SON DAKİKA



Haber > Magazin > Güm güm buluşması

Güm güm buluşması

12 Nisan 2015 Pazar - 13:13




Başarılı çalışması "Güm Güm"  ile 3 hafta önce dünya müzik listelerindeki tek Türk sanatçı olan Ayşe Hatun Önal'ın memleketi Adana'daki "İmza Günü" ak





Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin 4. yaş günü etkinliğinde hemşerileriyle buluşan Ayşe Hatun Önal, en popüler şarkılarını sevenleriyle seslendirdiği mini konserin ardından imza dağıttı, sohbet etti, hasret giderdi. Ayşe Hatun Önal’ın mini konseri için hayranları saatler öncesinden etkinliğin yapılacağı buz pisti çevresinde yerini aldı. Son dönemlerde "Çak Bir Selam" adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ve "Güm Güm" adlı şarkısıyla da bu çıkışını taçlandıran Ayşe Hatun Önal'ı dinlemek ve onu yakından görmek isteyen hayranları, Adana Optimum’a adeta akın etti. Kaptan şapkasıyla konser veren Önal, "Çak bir selam" adlı şarkısını seslendirirken, başındaki şapkayı izleyenlerin üzerine attı. Eli çabuk bir hayran, şapkanın yeni sahibi oldu. Ayşe Hatun Önal, çok sayıda akrabasının ve okul arkadaşlarının kendisini izlemeye geldiğini görünce, bulunduğu platformdan aşağıya inerek, yanlarına gidip hasret giderdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap