SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gülşen'in bebeğine alınan ilk hediye!

Gülşen'in bebeğine alınan ilk hediye!

27 Temmuz 2016 Çarşamba - 12:26




Besteci Ozan Çolakoğlu ile kısa süre önce dünyaevine giren Gülşen'in şu sıralar kucağına almak için gün saydığı oğluna ilk hediye alındı.





Hamile olması nedeniyle beklenenden daha önce evlenen Gülşen ile Ozan Çolakoğlu çifti 10 Haziran'da Barcelona'da dünya evine girmişti. Hamileliğinin 4. ayına giren Gülşen, erkek bebek sahibi olacağı haberinden sonra hazırlıklara başladı.

Bir süredir tatilde olan Ozan Çolakoğlu ve Gülşen çifti, son olarak hamilelik döneminin rahat geçtiğini, herhangi bir mide bulantısı şikayeti olmadığını söylemişti. Aşerme konusundan da uzak olan Gülşen'in formunda da dikkat çekici bir değişiklik gözlemlenmemişti.

Çocuklarının doğumu ile birlikte fiyatı 5 milyon dolardan başlayan 4+1 dairelerden birini satın almak istediklerini bildirmişlerdi.

ÇİFTİN BEBEKLERİNE İLK HEDİYE...

Başarılı şarkıcı Gülşen, oğullarına gelen ilk hediyeyi sosyal medya hesabından takipçilerine aktardı. Açıklamasında Oğlumuzun ilk battaniyesi ve oyuncağı" sözlerinin yer aldığı görüntü kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.


Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çiftinin çocuklarını vereceği isim de henüz merak konusu... 

Gülşen'in İnstagram paylaşımı:

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap