SON DAKİKA



Haber > Magazin > Güle oynaya boşandılar!

Güle oynaya boşandılar!

07 Eylül 2019 Cumartesi - 11:41




Geçen sene New York’ta evlenen Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz anlaşmalı boşandı. Çift, 10 dakika süren duruşma çıkışı gülümseyerek adliyeden ayrıldı





Burcu Esmersoy, 15 Ağustos’ta İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası açmıştı. Davanın dilekçesinde tarafların fikren ve ruhen anlaşamadığı, bu nedenle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı ifade edildi. Mahkemece hazırlanan tensip tutanağında, çiftin 2 Aralık’ta boşanacağı belirtildi.

Ancak Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz tekrar mahkemeye başvurarak boşanma tarihinin daha erkene alınmasını talep etti. Mahkeme, talebi kabul ederek duruşma tarihini 6 Eylül olarak belirledi.
 
İKİMİZ DE DAVA AÇMAYACAĞIZ



 
İstanbul 13. Aile Mahkemesi’nde dün sabah görülen duruşmaya Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz avukatlarıyla katıldı.
 
Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, Burcu Esmersoy, hakimin “Boşanmak istiyor musunuz?” sorusu üzerine “Boşanma konusunda anlaştık. Mal paylaşımı, maddi-manevi tazminat ve nafaka talebimiz yoktur” dedi.
 



Berk Suyabatmaz da “Boşanma sonrasında birbirimize karşı dava açmayacağız, maddi ya da manevi talepte bulunmayacağız” diye konuştu. Mahkeme, tarafların boşanmalarına karar verdi.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap