SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gülben'in eşi BKM'nin gözdesi çıktı

Gülben'in eşi BKM'nin gözdesi çıktı

12 Ekim 2020 Pazartesi - 17:08




Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren ve oyunculuğuyla kendine hayran bırakan Merve Dizdar son günlerin en çok araştırılan, hayatı merak edilen ismi. 34 yaşındaki Merve Dizdar'ın eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı. Meğer Merve Dizdar BKM'nin gözdesi Gürhan Altundaşar ile evliymiş.





TRT 1 ekranlarının daha ilk bölümden büyük ses getiren dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterine hayat veren oyuncu Merve Dizdar, performansıyla son günlerin en merak edilen ismi! Son sinema filmi Eltilerin Savaşı ile dikkat çeken Merve Dizdar'ın hayatı merak edildi. 

34 yaşındaki başarılı isim, son dizisi hakkında “Her çektiğim zor sahnenin gecesinde eve gidip düşünüyorum. Uyuyamıyorum bir süre. Sonra Gülben’i düşünüyorum, her şeye rağmen ayakta kalmaya çalışmasını, hayatta ki çabasını. Çok seviyorum onu" demiş ve rolünün hakkını nasıl verdiği anlatmıştı.  

Masumlar Apartmanı'nın en sevilen karakterlerinden olan ve tek amacı evlenerek o apartmandan uzaklaşmak olan Gülben yani Merve Dizdar meğer 2 yıldır evliymiş. 

Merve Dizdar 2018 yılında Çok Güzel Haraketler Bunlar 2'de "Açın kapıyı" repliği ve 'Azeri Hoca' tiplemeleri ile büyük alkış alan oyuncu Gürhan Altundaşar ile evlenmiş. 

Sosyal medya hesaplarından aşk dolu pozlarını paylaşan çifte takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni yağıyor. Peki Gülben karakterine ile kalbimizi kazanan Merve Dizdar ve oyuncu eşi Gürhan Altundaşar kimdir, hangi dizilerde rol aldılar; birlikte bakalım...

Aslen İzmirli olan Merve Dizdar 34 yaşında. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapıyor. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlamış ve halen devam ediyor.

İlk sinema deneyimi "Bir Ses Böler Geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite’de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluştu. 

Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında 'Arkadaşım Bıdı' ve '23 Nisan Şenliğe Doğru' adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlendi.
 
Gürhan Altundaşar kimdir?

Şimdi de eşi tiyatro oyuncusu Gürhan Altundaşar'ı tanıyalım: 1984 Ankara doğumlu, aslen Karslı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.Ankara Devlet Tiyatrosu, Tiyatro Kara Kutu, Tiyatro Akademika ve Açık Sahne'de çalışmalarına devam etti. 2013 yılında İstanbul'a yerleşerek çeşitli tiyatrolarda yer almaya devam etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap