SON DAKİKA



Haber > Magazin > Görkemli başlangıç

Görkemli başlangıç

16 Ocak 2017 Pazartesi - 11:24




Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği ( KA-FEM), yeni sezonun ilk konserini Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde verdi.





Şef Recep Ragıp Demeli’nin yönettiği gecede birbirinden güzel şarkılar seslendirildi. Sunuculuklarını Zülal Özçavdar ve Eyüp Köse’nin yaptığı “Suzinak Şarkılar ve Solistler Geçidi” konseri nefes kesti. Konseri hem hafta içi olması hem de Trabzonspor’un yeni transferlerinin sahne aldığı zorlu bir deplasman maçı olmasına rağmen hatırı sayılı bir izleyici topluluğunun izlemesi dikkat çekti.  Şef Recep Ragıp Demeli’nin yönettiği koro birinci bölümünde Suzinak şarkılar seslendirdi. İkinci bölümde ise tam bir solistler resitali sunuldu. Bu bölümde sırasıyla mikrofon başına gelen Hatice Öksüz, Ebru Ayhan, Zeki Kamber, Behiç Hasanbaşoğlu, Gökhan Tepecik, Şener Arslan, Nalan Dumanoğlu, Sevilay Özer Şahinler ve Ali Adanur seslendirdikleri şarkılarla büyük beğeni topladılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap