SON DAKİKA



Haber > Magazin > Görenler gözlerine inanamadı..

Görenler gözlerine inanamadı..

21 Ocak 2021 Perşembe - 12:13




Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, kilo vermeye devam ediyor. 6,5 ayda 41 kilo veren 27 yaşındaki oyuncunun son haline sosyal medyada övgüler yağdı.





Fenomen dizi Sihirli Annem’de Tuğçe karakterine hayat veren Damla Ersubaşı, bir dönem almış olduğu fazla kilolarıyla nedeniyle magazin gündeminden düşmemişti.

Diyet ve spor yapmasına rağmen sonuç alamayan 27 yaşındaki oyuncu son çareyi ameliyat olmakta buldu ve ameliyattan sonraki 6,5 ayda tam 41 kilo vermeyi başardı. Şimdilerde oldukça fit bir görüntüye sahip olan başarılı oyuncu, geçirdiği zor günlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

“KİLOLU OLMAK HAREKETLERİMİ ETKLİYORDU..”

90 kiloya kadar çıktığını söyleyen Ersubaşı, yağ oranının da yüzde 45 oranına kadar yükseldiğini belirterek, "Kilolu olmam benim hareketlerimi etkiliyordu, hayatımı zorlaştırıyordu. Doktora gittim, diyet yaptım, spor yaptım ama kilo veremedim. Son çare ameliyat olmaya karar verdim” dedi.

“KENDİNİZİ HAZIRLAMAK ÖNEMLİ..”

Kilo vermeye karar verdiği süreç ile birlikte psikolojik destek aldığını ifade eden Ersubaşı, “Kendinizi hazırlamak çok önemli bu süreçte, ameliyat sonrası da 1-2 yıl çok zorlandım” ifadelerini kullandı.

"ŞU AN İSTEDİĞİM KİLODAYIM..” 

“Ameliyat olduktan sonra çok mutlu oldum” diyen Ersubaşı, sözlerine şöyle devam etti: “Şu an istediğim ve olmam gereken kilodayım. 'Ben kiloyu verdim, istediğimi yiyebilirim' diye bir şey yok. Yoksa en başa dönerim, yediklerime dikkat ediyorum."

“EKMEĞİ HAYATIMDAN ÇIKARDIM..”

Damla Ersubaşı, kilosunu korumak zorunda olduğunu belirterek, ekmeği hayatından çıkardığını ve artık protein ağırlık beslenmeye başladığı söyledi. 27 yaşındaki oyuncui, hamur işi ve makarnayı tercih etmediğini de sözlerine ekledi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap