SON DAKİKA



Haber > Magazin > ‘Gördüğüm yerde…’

‘Gördüğüm yerde…’

24 Mart 2021 Çarşamba - 11:49




Son günlerde Aleyna Tilki ile yaşadığı polemikle gündemde olan Demet Akalın, "Müzikten anlamıyorum" göndermesi yaparken, 'danışıklı dövüş' iddiasını da cevapladı.





Demet Akalın, İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Sunuculuğunu yaptığı sabah programı sonrası alışverişe gelen 48 yaşındaki şarkıcı, Markalar Sokağı'nda bulunan Zuma Restaurant'da dostlarıyla öğle yemeği yedi.

“YAŞTAN VURMAYA ÇALIŞMIŞ…”

Son günlerde Aleyna Tilki hakkında yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren Akalın'a, genç popçunun "Müzikten anlayanlar zaten beni tebrik etti" açıklaması hatırlatıldı.

Bu sözlere "Müzikten anlamıyorum işte ah" diyerek, espriyle karşılık veren şarkıcı, aynı soru tekrar sorulunca, "Arkadaşlar kıza şey yapmayın, ben onun iyiliği için söylüyorum. Yaştan falan da vurmaya çalışmış ama olmaz" şeklinde konuştu.

“PEK DANIŞIKLI DEĞİL…”

Bir muhabirin, "Aleyna Tilki bir ara evinize de gelip gidiyordu" demesi üzerine Demet Akalın, "Ben yine seviyorum. Gördüğüm yerde yine öper, kucaklarım ama böyle iddialı kelimeler kullanmasın. Bana durduk yere yukarıdan vahiy inmiyor, 'bugün Aleyna'ya sallayayım' diye. Tuttum tuttum içimde, söylemesin böyle şeyler" ifadelerini kullandı.

'Danışıklı dövüş' olduğu iddialarına da cevap veren şarkıcı, "Amerika'da olsak eyvallah da dünya starı olmadığım için, pek danışıklı değil" açıklamasını yaptı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap