SON DAKİKA



Haber > Magazin > Google’ın ünlüler kampı

Google’ın ünlüler kampı

05 Ağustos 2018 Pazar - 03:18




Gizli bir kaynak, teknoloji devi Google’ın her yıl gözlerden uzak bir bölgede düzenlediği ‘kamp’la ilgili bilinmeyenleri İngiliz Daily Mail gazetesine





Google’ın her yıl gösteri, spor ve moda dünyasından ünlüleri ağırladığı kampı, bu yıl İtalyan adası Sicilya’da gerçekleşti. Konukların Sicilya’da konakladığı ancak etkinliklerinYunanistan’daki Hera Tapınağı’nda gerçekleştiği 3 günlük kampta, şov dünyasının ünlü isimleri ulaşımlarını kendi seçtikleri lüks araçlarla sağladı. Misafirlere Maserati,Mercedes ya da lüks minibüs seçeneği sunuldu. En çok tercih edilen ise One Direction grubuyla tanınan İngiliz popçu Harry Styles’ın da tercih ettiği 350 bin dolar değerindeki Gran Cabrio Maserati oldu. Kimliğini gizli tutan kaynak, kampın milyon dolarlara mal olduğunu belirtti.

Gizli kaynağın verdiği bilgilere göre konukların Hera Tapınağı’nda gün batımında gerçekleşen etkinliğe ışıkla ve aynaların arasından yürüyerek katıldığı gecede, her detay düşünüldü. Vegan ve vejetaryen konuklar için et ve süt ürünleri içermeyen yemekler, fıstık alerjisi olan konuklar için içeriğinde fıstık bulunmayan yemekler menüye eklendi. Beşinci yüzyılda inşa edilen tapınak, ışıklarla donatılarak adeta başka bir yere dönüştürüldü. Milyon dolarlara organize edilen gecede İngiliz şarkıcı Sting verdiği konserle konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

 

İŞTE KAMPA KATILAN ÜNLÜLER

- Lady Gaga


- Harry Styles

- James Corden

- Irina Shayk

- Michael Jordan

- Kevin Durant


- Matthew McConaughey

- Bradley Cooper

- Leonardo DiCaprio

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap