SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gonca Vuslateri'den İzzet Yıldızhan'a tepki!

Gonca Vuslateri'den İzzet Yıldızhan'a tepki!

11 Ocak 2022 Salı - 17:32




Konserlerinde tercih ettikleri kostümlerle konuşulan Gülşen, Hadise ve Hande Yener gibi ünlü isimleri eleştiren İzzet Yıldızhan'a, Hande Yener'in ardından bir tepki de Gonca Vuslateri'den geldi.





Türkücü İzzet Yıldızhan, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin çok konuşulmasıyla ilgili soru yöneltilen şarkıcı sosyal medyada tepki çeken açıklamalarda bulundu.

Yıldızhan, "Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Herkes ekranları başında çocuğuyla birlikte izliyor bu sahneleri. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz. Ve dikkat de etmeliyiz." şeklinde konuştu.

"BİR ŞEY YAPIN BARİ KENDİNİZ İÇİN!"

Sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren Hande Yener ise, Yıldızhan'ın bu sözlerine sessiz kalmadı.

Instagram hesabından paylaşım yapan Yener, "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar... En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google'a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri" cevabını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap