SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gonca Vuslateri çocukluğunun geçtiği evi paylaştı

Gonca Vuslateri çocukluğunun geçtiği evi paylaştı

14 Haziran 2016 Salı - 15:22




Güzel oyuncu Gonca Vuslateri, Instagram hesabından takipçileriyle çocukluğunun geçtiği evi paylaşarak yazdığı yazıyla herkesi duygulandırdı.





Gonca Vuslateri çocukluğunun geçtiği evi paylaştı

Güzel oyuncu Gonca Vuslateri, Instagram hesabından takipçileriyle çocukluğunun geçtiği evi paylaşarak yazdığı yazıyla herkesi duygulandırdı.

Son olarak Gönül İşleri dizisiyle ekranlarda gördüğümüz güzel oyuncu Gonca Vuslateri, bu yılın ilk aylarında sevgilisi Edip Burak Ertoğan ile nikah masasına oturarak dünyaevine girmişti.

Zaman zaman eşiyle çekilip Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafların altına yazdığı duygusal sözlerle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, bu kez takipçilerini çocukluğuna götürdü.

“SEVGİLER BÜTÜN ÇOCUKLUĞA GİTSİN!”


Büyükbabaannesi Atike Hanım’ın evinin bahçesini kendi objektifinden görüntüleyen Gonca Vuslateri, çocukluğunun bu evde geçtiğini belirten bir de yazı yazdı.

 

İşte güzel oyuncunun herkesi duygulandıran o yazısı:

“Buyukbabaannem Atike Hanim.. Cocuklugumun gectigi ev.. Calgilar calan aile buyuklerim . Bahcede park eden Anadol.. Klasik Turk Muzigi soyleyen buyuk kuzenlerim.. Karlarin icinde kaybolusum.. Dut agacimiz bahcede.. Incir agaci bahcede.. Tarih bahceleri bunlar.. Sehir hayatinda subliminal muzik dinleyerek harabeye donusen yalnizligin tek aydinligidir ,iyisiyle kotusuyle insanin cocuklugunu ziyaret etmesi.. Mezarliga gittik .. Once ailemize sonra bu dunyadan giden herkese,Gaffar amcaya .. Hepsine okuduk.. Allah kabul etsin. Sevdiklerimizin bu dunyaya gelme sebebi kadar onemli bir hazinedir giderken biraktiklari.. Ben de yazdim oyle .. -konusunca olmuyorlardanim,yazarken:nafile! sevgiler butun cocukluga gitsin."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap