SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gölet 5 kişiye mezar oldu

Gölet 5 kişiye mezar oldu

19 Mayıs 2015 Salı - 10:18




Adana’da 2 günde 1’i kadın 5 kişi, DSİ’ye ait sulama kanalı ve gölde boğularak hayatını kaybetti.





Adana’da 17-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında 4 kişi sulama kanalı ve göle serinlemek için girip boğulurken 1 kadın da kanalda ölü bulundu. Bunun yanı sıra bu iki günde yaklaşık 15 kişi boğulma tehlikesi atlattı.

2 günde 5 kişi boğularak hayatını kaybederken 2 günde 15 kişi de boğulma tehlikesi atlatıp son anda kurtarıldı. 2015 yılında toplamda ise 10 kişinin boğularak hayatını kaybettiği 25 kişinin ise boğulma tehlikesi geçirdiği öğrenildi.

Özellikle sulama kanallarında sıcakların bastırmasıyla birlikte başlayan boğulmalara rağmen çocuklar korkmadan kanalda yüzmeye devam ediyor. DSİ’nin "Kanalda yüzme tehlikeli ve yasaktır" uyarısına ve kanaların etrafını demir bariyerlerle çevirmesine rağmen çocuklar korkusuzca yüzmeye devam ediyor. Bu çocuklardan biri de 14 yaşındaki Savaş Doğan. Doğan, bu kadar boğulan olmasına rağmen korkmadığını belirterek, "Onlar yüzmeyi bilmiyor o yüzden boğulmuştur. Bize bir şey olmaz. Ben sürekli burada yüzüyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap